HEM

BILDER SPELDAGAR MEDIER

 
 

DEN KLASSISKA MUSIKALFILMEN - MEN NU FÅR PUBLIKEN SJUNGA MED!

Hur ofta har du inte velat sjunga med under en musikalfilm?

Nu får du chansen.

Du får sjunga med Maria, kaptenen och alla de förtjusande von Trapp-barnen i en av tidernas folkkäraste filmer, den underbara Sound of Music.

Filmen textas på svenska men sångtexterna är på engelska. Så du behöver inte vara orolig om du inte kan texterna - de kommer ändå upp på filmduken så att alla kan följa med i denna karaokeföreställning i megaformat.

MYCKET MER ÄN FILM

Singalong Sound of Music är mycket mer än en film.

Det är en härlig blandning av film, music hall, fest, karaoke och allsång. Glöm alla regler du lärt dig om att sitta still och hålla tyst på bio. Här får du sjunga så högt och så falskt som du vill (och eftersom det är mörkt i salongen är det ingen som ser dig i alla fall.....).

Du ska också heja på Julie, bua åt nazisterna, jama för baronessan, skälla på brevbäraren Rolf, gulla med lilla Gretl, vifta med edelweiss, och mycket mycket mer.

Helsjukt? Javisst, men vansinnigt roligt!

En konferencier värmer upp publiken med lite singalong-övningar innan filmen börjar samt visar hur man använder det s k "interaktiva fun-pack" som ingår i biljettpriset.

KLÄ GÄRNA UT DIG

Du får mer än gärna klä ut dig till någon av dina favoritfigurer i filmen. Inget tvång förstås, men det höjer onekligen stämningen.

På våra föreställningar har vi sett nunnor av bägge könen, Maria-kopior, samtliga medlemmar av familjen von Trapp, bruna papperspåsar med snören, kedjor av snöklädda berg, getter, herdar och alpblommor. Kolla under rubriken ”Bilder” så får du se hur kreativa våra kära Sound of Music-fans kan vara. Det enda man behöver tänka på är att kläderna ska ha någon sorts anknytning till filmen. Vi har t o m haft två mjölkkor på scenen under en föreställning – ”Sound of Moooosic”. Helt underbart!

Här är det endast den egna fantasin som sätter gränserna. Alla som klär ut sig får delta i en pristävling, där publiken får vara med och rösta fram de som har de mest originella kostymerna.


salaDEN NYA KULTSHOWEN

Singalong Sound of Music har gått för fulla hus i Londons West End sedan 1999. Den har också gjort stor succé i bl a USA, Kanada, Australien, Irland, Nederländerna, Norge och Malaysien.

Den nya kultshowen fick sin Sverigelansering år 2002 på Biografen Skandia i Stockholm. Efter en något trevande start - ingen visste vad en bio-singalong var för någonting på den tiden - slog det strax i taket. Succén var ett faktum. Åren närmast därefter d v s 2003, 2004 och 2005 fortsatte vi att spela på Skandia inför utsålda hus och med en alltid lika uppskattande och uppsluppen publik.

Bland våra äventyr utanför huvudstaden kan nämnas en succéartad spelsäsong på den anrika Lorensbergsteatern i hjärtat av Göteborg, ett gästspel på Halmstadsteatern i samarbete med
femtioårsjubilerande Halmstadsfilmstudio, två säsonger på Biografen Spegeln i studentstaden Uppsala samt företagsarrangemang på ett av landets mest ansedda konferenscenter, Aronsborgs Konferenshotell.

Under våren 2012 återvände vi till vår hemmascen i Stockholm, Biografen Skandia, för att fira vårt 10-årsjubileum.

INGA FÖRESTÄLLNINGAR F N

 

 


Föreställningen är perfekt för möhippor, svensexor, födelsedagsfester, syjuntor, företagsarrangemang och after-work-träffar, för alla som någonsin har fällt en tår när de hört Edelweiss, samt för dig som närt en hemlig dröm om att få vara nunna för en kväll.
För att inte tala om alla som älskar allsång.


*****************

PRODUCENT:
logo